сите категории
EN

Дома>Вести>компанијата Вести

ПОКАЕТЕ БОКС во живо демо на Фејсбук

Покажи кутија за специјална промоција демо стриминг во живо, на 20 јануари, 6:30 часот (по Кина),  домаќин на Аси и Мери, 4 комплети тешки сложени колачи:

ВИЛОБОКС - огромен Нишики со бои

МОНСТЕР КУТИЈА - најубави сини дланки

XВЕЗНА КУТИЈА - големи паузи од златна врба до блескави очи

ЗЛАТНА КУТИЈА - џиновско жарче од брокатна круна, Нишики, сребрена вежба и златни врби


Целосно натоварени, тешко погодувачки и широко бесни ефекти, ве молиме придружете ни се на овој празник на очи!


-2021 01 18-