сите категории
EN

Дома>Вести>компанијата Вести

Прво демо во живо во 1 година

Како што продолжува COVID-19, ние започнавме разговори и дискусии со нашите клиенти преку видео конференција и whatsapp пораки уште од кинеската Нова Година во 2020 година и го започнавме нашето прво демо-видео преку Фејсбук на 1-ти октомври, непосредно пред Ноќта на вештерките.

新闻 配 图 -2 修 后

Нашите домаќини Тина и Вилсон дадоа краток вовед во нашите сурови примероци една минута пред да започне демо-то, кул предмети со силни паузи и голем број на удари, едвај чекаат да ја видат емисијата во живо.

За време на демо-демонстрацијата, имавме многу посетители во просторијата за разговор, кои бараа демо список и детали за производот, тоа е силен почеток и ќе продолжиме да го правиме ова и во иднина, има уште 2 демо-живи во живо пред кинеската Нова Година, ајде да погледнеме напред кон тоа.

-2020 11 27-