сите категории
EN

Дома>Вести>компанијата Вести

Виртуелно демо за сезоната 2021 година

„Како што продолжува пандемијата на коронавирусите, продажбата на огномет кај потрошувачите, вклучувајќи блескави и петарди, се зголеми повеќе од двојно. Но, увозот од Кина, кој снабдува повеќе од 90% од светскиот огномет, запре во почетокот на оваа година, а лидерите во индустријата очекуваат недостаток на снабдување во наредните денови “.
- од Си-Ен-Ен Бизнис

新闻 配 图 -1 修 后

Сезоната 2020 година во Соединетите Држави е чудна бидејќи огнометот со 1.3G се откажа, па затоа растот на 1.4G огномет за потрошувачи ја прави Америка забрзано да остане без залихи. Веднаш штом ќе заврши прославата на 4-ти јули, нашите демо производи за нови производи оваа година се префрлени он-лајн поради неизбежната ситуација COVID-19 веднаш по летната станица.

Развивме сосема нов список на производи, вклучувајќи американски артикли од 500 грама торти, римски баражи со свеќи, чади, исто така европски производи од сложен огномет, мини, фонтани и слично на многу интересен начин за воведување во демо-видеото, во меѓувреме, нови серии се сите содржани во демо-списокот.

ОДЕТЕ СЕРИЈА
НЕОНСКИ СЕРИИ
ПРЕДМЕТИ ОТКРИВИ РОД
СЕРИЈА ОД ПАРВИЛОВИ

Впечатливи дизајни на етикети, убав и уреден перформанс, јачина на прав со темпо и звуци што чукаат во срцето, ова би можело да биде најдоброто демо на Чили огномет некогаш организирано, одете и проверете го на линкот подолу, вашите коментари и прашања се повеќе отколку добредојдени.

-2020 11 27-