сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Сложените

CLE4543
CLE4543

CLE4543

ИМЕ: Токсичен

О: црвена опашка до златна дланка; Б: зелена опашка до зелена дланка; В: сина опашка до златна сина палма. наизменично; Д: брокатна опашка до брокатна круна + црвен строб; Е: црвена опашка до црвено сина + бел строб; :: Зелена опашка до жолто зелена + бел строб; G: златна опашка до црвена и зелена дланка + гриз


О: црвена опашка до зелена дланка + црвена зимска слатка; Б: црвена опашка до жолта дланка + црвена зимска слатка; C: црвена опашка до сребрена дланка + црвена зимска слатка. наизменично; Д: црвена опашка до црвено-бел строб; Е: зелена опашка до зелен и златен строб; F: црвена опашка до црвена зелена + гриз; G: сина опашка до брокатна круна + сина


А: црвена опашка до сребрена дланка + црвено зелено жолто сина божур; Б: опашка од златна дланка до златна дланка; C: опашка од златна дланка до бел строб; Д: брокатна опашка до брокатна круна + црвен строб


О: црвена опашка до златна дланка; Б: зелена опашка до зелена дланка; Ц: сина опашка до златна палма сина; Д: црвена опашка до зелена дланка + црвен зимски лист; Е: црвена опашка до жолта дланка + црвен зимски лист; F: црвена опашка до сребрена дланка + црвен зимски лист; G: црвена опашка до круна од брокат + црвен строб; H: црвена опашка до црвено зелена + бел строб; I: зелена опашка до црвена и зелена дланка + гриз.
Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Соединение

Големина: 960x360x159mm

Калибар: 25мм

Удари: 320

НЕЦ: 4000г

ЦБМ: 0.083

Пакување: 1/4

Избрана Производи