сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Сложените

CLE4546
CLE4546

CLE4546

ИМЕ: Воена парада

О: сина опашка до дахиите од небесно-сино и лимон + црвено духче трепка; Б: зелена опашка на дахиите од зелена и портокалова боја + црвено духот трепка; Ц: црвена опашка до дахиите од виолетова и портокалова + црвено трепкање на духот; Д: зелена опашка до дахии од небесно-светло и зелено + црвено трепкање на духот;


О: црвена опашка до далија од небесно-светло и зелено + црвено сјај; Б: зелена опашка на пајаци со зелени дахии + црвен сјај; В: сина опашка до врв од злато + далија од небесно-сина боја.


О: црвена опашка до дахии од небесно-светло и црвено + бело сјај; Б: зелена опашка до дахиите од виолетова и лимон + зелен сјај; Ц: црвена опашка до далија од небесно-светло и зелен + црвен сјај;


О: сребрена вртена опашка до црвена далија; Б: сребрена вртена опашка до далија од небесно-црвена боја; C: сребрена вртена опашка до небесно-сина далија; Д: сребрена вртена опашка до дахии од небесно-светло и зелено + црвено сјај; Е: небесно-снежен букет до сина опашка до ти-златна врба + небесно-далија.

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Соединение

Големина: 360x360x234mm

Калибар: 30мм

Удари: 100

НЕЦ: 2000г

ЦБМ: 0.038

Пакување: 1/4