сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Сложените

CLE4552
CLE4552

CLE4552

ИМЕ: Напад

О: Црвена опашка до врба од дожд со црвено светкаво; Б: Зелена опашка до врнежлива врба со зелена светкава; Ц: Сребрени вежби црвени светкави; Д: Сина опашка до голен коко со вежби за сребро; Е: Сребрена дупчалка хрис; Ф: Голен коко до бело светкаво; G: Златна врба од коњски врба; H: Златно светло коко до црвено; I: Сребрена вртечка опашка до црвено коко со хриз; Ј: Свирка опашка до зелено коко со хриз;


О: Сино коко со црвено блескаво; Б: Зелена опашка до сино коко со виолетова зелена и портокалова далија; В: Сина опашка до сино коко со хриз ; Д : Хриз букет црвен коко крст; Е: Крис букет зелен кокос-кросет; :: Златно коко до бело светкаво; G tail златна врба коњ опашка; H: Златно светло коко до црвено;


О: Сребрена вртечка опашка до црвени коко-хри; Б: Свирка опашка до зелено коко со хриз; В: Црвена опашка до златна врба Ти до црвена зелена и сина; Д: сребрен коко-кросет;


О: Зелена опашка до златна врба со сина далија; Б: Црвена опашка до златна врба со црвено блескаво; В: Златна вртечка опашка до златна врба;
Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Соединение

Големина: 758x396x234mm

Калибар: 20мм и 25мм и 30мм

Удари: 225

НЕЦ: 3830г

ЦБМ: 0.090

Пакување: 1/4