сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Фонтани

Детали за производот

Тип: фонтани

Големина: 98x275mm

Калибар: 20мм

Удари: 1

НЕЦ: 90г

ЦБМ: 0.045

Пакување: 24/1