сите категории
EN

Дома>Производи>ОДЕТЕ СЕРИЈА

GO
GO

Полудува

ИМЕ: Лудувај

лудо крцкање со повеќе од една минута траење, убави бои, убави рудници, убаво темпо, одлично!

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Огномет за компонирање

Големина: 610x270x175mm

Калибар: 25мм

Удари: 132

НЕЦ: 1880г

ЦБМ: 0.035

Пакување: 1/4

Избрана Производи