сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Златен пиро

Детали за производот

Тип: Батерија на цевки за шут

Големина: 145x110x175mm

Калибар: 30мм

Удари: 12

НЕЦ: 237.6г

ЦБМ: 0.040

Пакување: 12/1