сите категории
EN

Дома>Производи>НЕОНСКИ СЕРИИ

NEON
NEON

Неонски празник

ИМЕ: Неонски празник

неонски бои со различни светкави врби.


Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: Огномет за компонирање

Големина: 360x430x175mm

Калибар: 30мм

Удари: 104

НЕЦ: 2000г

ЦБМ: 0.035

Пакување: 1/4

Избрана Производи

Неонска фузија
Неонска фузија
Неонска фузија
Прашајте>