сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Новини

Детали за производот

Тип: Новитети

Големина: 4x37.5x75mm

Калибар: 4мм

НЕЦ: 0.4г

ЦБМ: 0.055

Пакување: 24