сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Новини

Детали за производот

Тип: Новитети

Големина: 13x4mm

Калибар: 13мм

НЕЦ: 0.5г

ЦБМ: 0.050

Пакување: 40