сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Новини

Детали за производот

Тип: Новитети

Големина: 23x25x55mm

Калибар: 23мм

НЕЦ: 0.013г

ЦБМ: 0.036

Пакување: 12/72