сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Новини

Детали за производот

Тип: Новитети

Големина: 8mm

Калибар: 8мм

НЕЦ: 0.0012г

ЦБМ: 0.032

Пакување: 6