сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Новини

Детали за производот

Тип: Новитети

Големина: 30x95mm

Калибар: 30мм

НЕЦ: 0.016г

ЦБМ: 0.142

Пакување: 30/60