сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Ракетите

CLE8021 斜杠 2590
CLE8021 斜杠 2590

CLE8021 / 2590

NAME : After Earth

A: silver dahlia with gold strobe willow;

Б: сребрена дланка со крцкање;

В: врба од златна строба со зелен строб;

Д: црвена и зелена дали со гриз;

Е: крцкава врба со зелен строб;

F: црвена и зелена со бел строб;

G: сребрена дланка со морско сина боја;

H: златна дланка до црвена со златна дланка до зелена

Јас: виолетова и зелена со крцкање


Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: ракети

Големина: 47x350x1130mm

Калибар: 37мм и 47мм

НЕЦ: 375.1г

ЦБМ: 0.112

Пакување: 12/9

Избрана Производи