сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Ракетите

CLE8512
CLE8512

CLE8512

ИМЕ: Хаос

А: црвен + бел сјај;

Б: жолта дланка + крцкање;

C: црвена дланка + временски дожд;

Д: зелен сјај + златен сјај;

Е: црвена дланка со бисер што крцка;

F: сребрена дланка со зелен строб;

G: буле + брокат;

H: златна врба + крцкање:

I: сребрена дланка со морско сина боја;

Ј: златна дланка до црвена со златна дланка до зелена;

К: виолетова и зелена со крцкање;

L: брокатна круна со зелен строб;Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: ракети

Големина: 47x220x940mm

Калибар: 24мм и 27мм и 32мм и 37мм

НЕЦ: 375.1г

ЦБМ: 0.112

Пакување: 6/27

Избрана Производи