сите категории
EN

Дома>Производи>ПАЗАР НА САД>350 грамови повторувачи

未 标题 -1
未 标题 -1

CLA4795 - SNOOPY'S SNACKS - 32 ШОТ - 350 ГРАМИ

ИМЕ: СНЕКИ НА СНУПИ

Опашка од фитиљ до Ти-златен дланка зелен сјај, Цветна опашка на центрифугирање до црвено+крај, опашка од фитили до портокалово сино зелен сјај, Цветна опашка на центрифугирање зелена+крај, опашка од фитир до море сина црвена бел сјај, Цветна опашка од вртење сина+крај., Осигурете ја опашката до златна ти-врба.


Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: репетитори од 350 грама

Големина: 225 * 310 * 150MM

Калибар: 20 мм, 25 мм

Застрелан: 32

НЕЦ: 350

ЦБМ: 0.05

Пакување: 4/1


Избрана Производи

CLA4799 - ИЗДУШЕН - 30 ШОТ - 350 ГРАМИ
CLA4799 - ИЗДУШЕН - 30 ШОТ - 350 ГРАМИ
CLA4799 - ИЗДУШЕН - 30 ШОТ - 350 ГРАМИ
Прашајте>
CLA4804 - TURBO- 17 SHOTS - 350GRAM
CLA4804 - TURBO- 17 SHOTS - 350GRAM
CLA4804 - TURBO- 17 SHOTS - 350GRAM
Прашајте>
CLA4805 - АМЕРИКАНСКА ДУША- 22 ШУТ
CLA4805 - АМЕРИКАНСКА ДУША- 22 ШУТ
CLA4805 - АМЕРИКАНСКА ДУША- 22 ШУТ
Прашајте>
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
Прашајте>
CLA4768 - СТАРТЕР ЗА ЗАБАВА - 31 ШОТ
CLA4768 - СТАРТЕР ЗА ЗАБАВА - 31 ШОТ
CLA4768 - СТАРТЕР ЗА ЗАБАВА - 31 ШОТ
Прашајте>