сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>Искра

Детали за производот

Тип: Блескави

Големина: 155x35mm

Калибар: 35мм

НЕЦ: 2г

ЦБМ: 0.050

Пакување: 20