сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>ВРВ А +

CLE4031
CLE4031

CLE4031

ИМЕ: 0.8 "Masterforce 88-ти

Опашка од осигурувач: ред1,2,4,5,7,8
О: црвена дланка до бел сјај
Б: сребрена дланка до сина starвезда
В: сјајот од зелена дланка до злато
Д: зелена дланка до крцкање
Е: сребрена дланка до крцкање
:: Црвена / зелена / сина везда
Г: црвена дланка до крцкање
H: црвена дланка до зелен сјај
I: опашка од црвена комета
Ј: зелена опашка на кометата
К: сребрена опашка до свирче
Г: црвена дланка до крцкање
L: круна од брокат

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: батерија на цевки за шут

Големина: 265x192x125mm

Калибар: 20мм

Удари: 88

НЕЦ: 491.2г

ЦБМ: 0.032 
Пакување: 4/1