сите категории
EN

Дома>Производи>ЕУ ПАЗАР>ВРВ А +

CLE4039
CLE4039

CLE4039

ИМЕ: 1.2 "Ајфелова кула 49-ти

О: црвена опашка до црвена starвезда + бел сјај,
Б: зелена опашка до зелена starвезда + бел сјај,
C: сина опашка до сина starвезда + бел сјај,
Д: црвена опашка до црвена дланка + временски дожд + бел сјај,
Е: црвена опашка до брокатна круна + бел сјај,
F: црвена опашка до сребрена дланка + временски дожд,
G: сина опашка до сина starвезда + бел сјај + крцкање.
H: сребрена опашка до брокатна круна + сина starвезда

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: батерија на цевки за шут

Големина: 245x245x225mm

Калибар: 30мм

Удари: 49

НЕЦ: 784г

ЦБМ: 0.034
Пакување: 2/1