сите категории
EN

Дома>Производи>ПАЗАР НА САД>Канистерски школки

CLA4004B
CLA4004B

CLA4004B - 4'' GHOST RIDER - КАНИСТЕРСКА ШЕЛ

ИМЕ: ЈАВАЧ НА ДУХ

БЕЛА БРОКАДНА КРУНА, ШАРЕН КОКОС, ЦРВЕН СТРОБ ИТН, 24 различни ефекти.

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: КАНИСТЕРСКА ШИЛКА

Големина: 760x210x130 mm
Удари: 24
ЦБМ: 0.097
Пакување: 4
АДР: 1.4G / 0336

Избрана Производи

CLA4004 - 4'' ЅВЕЗДЕН БАНЕР - КАНИСТЕРШКА
CLA4004 - 4'' ЅВЕЗДЕН БАНЕР - КАНИСТЕРШКА
CLA4004 - 4'' ЅВЕЗДЕН БАНЕР - КАНИСТЕРШКА
Прашајте>
CLA4009 - 6'' 50 BMG - КАНИСТЕРСКА ШИЛКА
CLA4009 - 6'' 50 BMG - КАНИСТЕРСКА ШИЛКА
CLA4009 - 6'' 50 BMG - КАНИСТЕРСКА ШИЛКА
Прашајте>
CLA4007 - 5'' СМРТОТЕН ГАЗ - ШОЛКА КАНИСТЕР
CLA4007 - 5'' СМРТОТЕН ГАЗ - ШОЛКА КАНИСТЕР
CLA4007 - 5'' СМРТОТЕН ГАЗ - ШОЛКА КАНИСТЕР
Прашајте>
CLA4010 - 6'' MAGA - КАНИСТЕРСКА ШИЛКА
CLA4010 - 6'' MAGA - КАНИСТЕРСКА ШИЛКА
CLA4010 - 6'' MAGA - КАНИСТЕРСКА ШИЛКА
Прашајте>