сите категории
EN

Дома>Производи>НОВО ЗА НАС

8
8

CLA4736

ИМЕ: БРЗ ПОЖАР

О: црвена комета

Б: бела комета

В: синокомета

Д:сребрена опашка до лимон сина+црвени врвки

Е:црвена опашка до сина+бела строба+поздрав

F: спој опашка до виолетова + златни врвки

G:спојте ја опашката со виолетови зелени+црвени врвки

H:сина опашка до црвена+бела строб+поздрав

Јас: спојувам опашка со златен бор + крцкањеИспраќам барање сега

Детали за производот

Тип: БРЗ ПОЖАР

Големина: 640x440x175 мм

Калибар: 11ММ-15ММ-20ММ
Застрелан: 168

NEC: 498
ЦБМ: 0.051
Пакување: 1/1

Избрана Производи