сите категории
EN

Дома>Производи>НОВО ЗА НАС

CLA4766 缩小版
CLA4766 缩小版

CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS

ИМЕ: ГАЗДА ГУШТАР

сина букет, сина опашка, црвена/лимон/зелена/виолетова/портокалова дахијада, сина ѕвезда.


Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: репетитори од 350 грама

Големина: 250x250x225MM

Калибар: 30 мм

Застрелан: 15

НЕЦ: 350г

ЦБМ: 0.0892

Пакување: 6/1


Избрана Производи

CLA4798 - DUAL SHOT - 20 SHOTS - 350 GRAM
CLA4798 - DUAL SHOT - 20 SHOTS - 350 GRAM
CLA4798 - DUAL SHOT - 20 SHOTS - 350 GRAM
Прашајте>
CLA4795 - SNOOPY'S SNACKS - 32 ШОТ - 350 ГРАМИ
CLA4795 - SNOOPY'S SNACKS - 32 ШОТ - 350 ГРАМИ
CLA4795 - SNOOPY'S SNACKS - 32 ШОТ - 350 ГРАМИ
Прашајте>
CLA4790 - ОЧИ НАДВОРЕНИ - 20 СОЦИ - 500 ГРАМИ
CLA4790 - ОЧИ НАДВОРЕНИ - 20 СОЦИ - 500 ГРАМИ
CLA4790 - ОЧИ НАДВОРЕНИ - 20 СОЦИ - 500 ГРАМИ
Прашајте>
CLA4804 - TURBO- 17 SHOTS - 350GRAM
CLA4804 - TURBO- 17 SHOTS - 350GRAM
CLA4804 - TURBO- 17 SHOTS - 350GRAM
Прашајте>
CLA4807 - EYE CINDY - 16SHOTS
CLA4807 - EYE CINDY - 16SHOTS
CLA4807 - EYE CINDY - 16SHOTS
Прашајте>
CLA4808 - БОМБОТ ЗА ОЧИ - 16ШОТСИ
CLA4808 - БОМБОТ ЗА ОЧИ - 16ШОТСИ
CLA4808 - БОМБОТ ЗА ОЧИ - 16ШОТСИ
Прашајте>
CLA6003 - УДАР ВИСОКО НЕБО - 388 ПУКИ
CLA6003 - УДАР ВИСОКО НЕБО - 388 ПУКИ
CLA6003 - УДАР ВИСОКО НЕБО - 388 ПУКИ
Прашајте>
CLA5042 - УБИЈ ВОЗНЕМИРНИЦА
CLA5042 - УБИЈ ВОЗНЕМИРНИЦА
CLA5042 - УБИЈ ВОЗНЕМИРНИЦА
Прашајте>
CLA4769 - МАТУРСКА КРАЛИЦА - 58 ШУТ
CLA4769 - МАТУРСКА КРАЛИЦА - 58 ШУТ
CLA4769 - МАТУРСКА КРАЛИЦА - 58 ШУТ
Прашајте>