сите категории
EN

Дома>Производи>ПАЗАР НА САД>500 грамови повторувачи

CLA4770缩略图
CLA4770缩略图

CLA4770 - DEAD ROMANCE - 9 SHOTS

NAME : DEAD ROMANCE

gold to green and red strobe, dark blue to red and lemon with white storbe, big chrys.

Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: репетитори од 500 грама

Големина: 245X245X235MM

Калибар: 38 мм

Застрелан: 9

НЕЦ: 500г

ЦБМ: 0.065

Пакување: 4/1


Избрана Производи

CLA4708 - JOLLY ROGER - 25 SHOTS - 500 GRAM
CLA4708 - JOLLY ROGER - 25 SHOTS - 500 GRAM
CLA4708 - JOLLY ROGER - 25 SHOTS - 500 GRAM
Прашајте>
CLA4711 - КОБРА БАКНЕЖ - 24 ШОТ - 500 ГРАМИ
CLA4711 - КОБРА БАКНЕЖ - 24 ШОТ - 500 ГРАМИ
CLA4711 - КОБРА БАКНЕЖ - 24 ШОТ - 500 ГРАМИ
Прашајте>
CLA4721 - НЕОН ЏЕЛЕ ГРАВ - 27 ШОТ - 500 ГРАМИ
CLA4721 - НЕОН ЏЕЛЕ ГРАВ - 27 ШОТ - 500 ГРАМИ
CLA4721 - НЕОН ЏЕЛЕ ГРАВ - 27 ШОТ - 500 ГРАМИ
Прашајте>
CLA4689 - SHOW OFF - 106 SHOTS - 500GRAM - ZIPPER
CLA4689 - SHOW OFF - 106 SHOTS - 500GRAM - ZIPPER
CLA4689 - SHOW OFF - 106 SHOTS - 500GRAM - ZIPPER
Прашајте>
CLA4660 - БАКНЕЖ НА ВДОВИЦА - 28 ШОТ
CLA4660 - БАКНЕЖ НА ВДОВИЦА - 28 ШОТ
CLA4660 - БАКНЕЖ НА ВДОВИЦА - 28 ШОТ
Прашајте>
CLA4776 - ВАРХАВК - 186 ШОТ
CLA4776 - ВАРХАВК - 186 ШОТ
CLA4776 - ВАРХАВК - 186 ШОТ
Прашајте>
CLA4767 - СЕРИСКИ УБИЕЦ - 73 ПУКИ
CLA4767 - СЕРИСКИ УБИЕЦ - 73 ПУКИ
CLA4767 - СЕРИСКИ УБИЕЦ - 73 ПУКИ
Прашајте>