сите категории
EN

Дома>Производи>НОВО ЗА НАС

CLA4776
CLA4776

CLA4776 - ВАРХАВК - 186 ШОТ

ИМЕ: ВАРХОК

О: крцкање со црвена глава

Б: зелена крцкање на главата

В: сино крцкање на главата

Д: сребрена опашка до свиркање

Е: букет време дожд до црвен ум

F:букет време дожд до зелен ум

G:букет време дожд до сини умови

H: црвена опашка до гром

Јас: зелена опашка да грми

Ј: сино опашка да грми

К: време дожд опашка до ти-златни врби


Испраќам барање сега

Детали за производот

Тип: репетитори од 500 грама

Големина: 44 (32) * 56 * 17.5 мм

Калибар: 11mm/30MM

Застрелан: 186

НЕЦ: 500г

ЦБМ: 0.050

Пакување: 1/1


Избрана Производи

CLA4795 - SNOOPY'S SNACKS - 32 ШОТ - 350 ГРАМИ
CLA4795 - SNOOPY'S SNACKS - 32 ШОТ - 350 ГРАМИ
CLA4795 - SNOOPY'S SNACKS - 32 ШОТ - 350 ГРАМИ
Прашајте>
CLA4799 - ИЗДУШЕН - 30 ШОТ - 350 ГРАМИ
CLA4799 - ИЗДУШЕН - 30 ШОТ - 350 ГРАМИ
CLA4799 - ИЗДУШЕН - 30 ШОТ - 350 ГРАМИ
Прашајте>
CLA4803 - ВТОР ДО НИЕДЕН - 25 СНИМКИ
CLA4803 - ВТОР ДО НИЕДЕН - 25 СНИМКИ
CLA4803 - ВТОР ДО НИЕДЕН - 25 СНИМКИ
Прашајте>
CLA4808 - БОМБОТ ЗА ОЧИ - 16ШОТСИ
CLA4808 - БОМБОТ ЗА ОЧИ - 16ШОТСИ
CLA4808 - БОМБОТ ЗА ОЧИ - 16ШОТСИ
Прашајте>
CLA5041 - ПОБЕДНИК слотови
CLA5041 - ПОБЕДНИК слотови
CLA5041 - ПОБЕДНИК слотови
Прашајте>
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
Прашајте>
CLA4774 - РИО КАРНЕВАЛ - 216 ШОТ
CLA4774 - РИО КАРНЕВАЛ - 216 ШОТ
CLA4774 - РИО КАРНЕВАЛ - 216 ШОТ
Прашајте>