Të gjitha kategoritë
EN

home>Rreth nesh

FYREWORKS CHILI

GJITHMON PARTNERI YT M B I MIR!

CHILI FIREWORKS është një familje në pronësi dhe një nga prodhuesit kryesorë të fishekzjarreve në Kinë, themeluar në 1997 nga Z. Li Bingnan, i cili ka qenë aktiv në këtë biznes për mbi 50 vjet, besimi i fortë u ndërtua fillimisht që nga dita kur CHILI ishte themeluar. Ne lançuam fabrikat tona, ndërtuam qendrën dhe depon tonë për të përmbushur kërkesën në rritje të magazinimit. Dhe ne implementojmë Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë sipas ISO 9001: 2015, BAM (Gjermani), KONSTRUKTA (Sllovaki), CerTrust (Hungari), Certifikim AW (Spanjë), ndihmon në garantimin e cilësisë së produkteve tona, ata janë dëshmitarët e vërtetë të Sistemit tonë të Sigurimit të Cilësisë krijimi që nga dita kur kemi kuptuar se kërkohet një sistem i plotë dhe efektiv i SC dhe QC.