Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Kompania News

CHILI FIREWORKS dhe IOWA FIREWORKS FARM në livestream - The Burn

Kjo është hera e parë për CHILI FIREWORKS dhe IOWA FIREWORKS FARM duke folur për industrinë e fishekzjarreve, produktet dhe tendencat në 1 dhe 2022, në transmetimin livestrem në emisionin e quajtur The Burn, i organizuar nga Kio Diekin, i cili është një nga Youtubers më të mirë të fishekzjarreve.


Në bisedën tonë, ne ndamë pikëpamjet mbi prodhimin, transportin dhe shitjen e fishekzjarreve, duke sjellë gjëra për të cilat shqetësohen konsumatorët, pse çmimi i fishekzjarreve fluturon në 2021? Dhe status quo -ja e përgjithshme e prodhimit në Kinë.Kanali Kio Boom Diekin: www.youtube.com/c/KioBoomDiekin

Faqja e FB Kio Boom Diekin: www.facebook.com/kiddiekin

Faqja e hobi Kio Boom Diekin: www.facebook.com/groups/KiodiekinsHobbies 

Faqja e FB e Iowa Fireworks Farm:www.facebook.com/IowaFireworksFarm 

Faqja e internetit e Iowa Fireworks Farm: www. iowafireworksfarm.com

Kanali i fishekzjarreve Chili:www.youtube.com/chilifireworks

Faqja e FB e Fishekzjarreve Djegës:www.facebook.com/chilifirework

2021-10-15