Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Kompania News

CHILI FIREWORKS on The Burn Pyro Talk - Episodi 2

Herën e fundit ne bëmë një transmetim të drejtpërdrejtë me IOWA FIREWORKS FARM në The Burn Pyro Talk- organizuar nga Kio Diekin, së bashku me Jason Merfeld - pronar i IOWA FIREWORKS FARM.


Dhe ja ku vjen episodi i dytë, përditësime rreth sezonit 2.Kanali Kio Boom Diekin: www.youtube.com/c/KioBoomDiekin

Faqja e FB Kio Boom Diekin: www.facebook.com/kiddiekin

Faqja e hobi Kio Boom Diekin: www.facebook.com/groups/KiodiekinsHobbies 

Faqja e FB e Iowa Fireworks Farm: www.facebook.com/IowaFireworksFarm 

Faqja e internetit e Iowa Fireworks Farm: www. iowafireworksfarm.com

Kanali i fishekzjarreve Chili: www.youtube.com/chilifireworks

Faqja e FB e Fishekzjarreve Djegës: www.facebook.com/chilifirework


2022-02-05