Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU I BE-së>Kompleks

CLE4541
CLE4541

CLE4541

EMRI: Shkatërrues

A: bishti i kuq në mbretin e kurorës së brokadës + strobe të kuqe & jeshile; B: bisht i gjelbër në shelg të kuq vezullues + strobe jeshile & ari; C: bishti i kuq në shelg kërcitje brokade + e kuqe; D: bishti i fishkëllimës së veçantë për chrys; E: bishti i brokadës në kurorën e brokadës.


A: bishti i gjelbër në shelg kërcitje brokade + jeshile; B: bisht blu në shelg vezullues ari + blu; C: bishti i kuq në pëllëmbën prej ari + strobe të kuqe & të bardhë; D: bisht i gjelbër në pëllëmbë prej ari + strobe jeshile & ari; E: bishti i fishkëllimës së veçantë për chrys; F: koha e brokadës bishti i shiut në shelgun që kërcet.


A: kryqëzim i kuq; B: kryqëzim i gjelbër, alternuar AB; C: bisht rrotullimi argjendi në strobe të kuqe & të bardhë; D: bisht rrotullimi argjendi në strobe të gjelbërta dhe ari; E: bisht i rrotulluar argjendi në kripë; F: bishti i kuq në të kuqin e kurorës së brokadës; G: bishti jeshil në kurorën e brokadës jeshile; H: bishti blu në kurorën e brokadës + blu.


A: koha e brokadës bishti i shiut tek shelgu i kërcitjes së brokadës; B: bishti i brokadës në kurorën e brokadës; C: bishti i fishkëllimës së veçantë për chrys; D: chrys tim në bisht të kuq të ti-bubullimë.


hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: i përbërë

Size: 855x360x234mm

Kalibri: 20mm & 25mm & 30mm

Të shtëna: 254

NEC: 3871g

CBM: 0.095

Paketimi: 1/4

Produktet e paraqitura

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Pyetni>
CLE4532
CLE4532
CLE4532
Pyetni>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Pyetni>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Pyetni>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Pyetni>
CLE4529
CLE4529
CLE4529
Pyetni>
CLE4549
CLE4549
CLE4549
Pyetni>
CLE4547
CLE4547
CLE4547
Pyetni>
CLE4546
CLE4546
CLE4546
Pyetni>
Goditje e fortë
Goditje e fortë
Goditje e fortë
Pyetni>
CLE4533
CLE4533
CLE4533
Pyetni>
CLE4552
CLE4552
CLE4552
Pyetni>