Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU I BE-së>Kompleks

CLE4543
CLE4543

CLE4543

EMRI: Toksike

A: bishti i kuq në të kuqin e palmës së artë; B: bishti jeshil në jeshile palme ari; C: bisht blu në blu të palmës së artë. alternuar; D: bishti i brokadës në kurorën e brokadës + strobe e kuqe; E: bisht i kuq në blu të kuq + strobe të bardha; F: bishti jeshil në jeshile të verdhë + strobe të bardha; G: bisht i artë në pëllëmbë të kuqe dhe jeshile + kripa


A: bishti i kuq në pëllëmbën e gjelbër + dimri i kuq; B: bishti i kuq në pëllëmbën e verdhë + dimri i kuq; C: bisht i kuq në pëllëmbë argjendi + i ëmbël i kuq. alternuar; D: bisht i kuq në strobe të kuqe & të bardhë; E: bishti i gjelbër në strobe të gjelbërta & ari; F: bisht i kuq në të gjelbër të kuq + kriza; G: bishti blu në kurorën e brokadës + blu


A: bisht i kuq në pëllëmbë argjendi + bozhure blu e verdhë jeshile e kuqe; B: bishti i palmës së artë në pëllëmbën e artë; C: bisht palme ari në strobe të bardha; D: bishti i brokadës në kurorën e brokadës + strobe të kuqe


A: bishti i kuq në të kuqin e palmës së artë; B: bishti jeshil në jeshile palme ari; C: bisht blu në blu të palmës së artë; D: bishti i kuq në pëllëmbën e gjelbër + dimri i kuq; E: bisht i kuq në pëllëmbë të verdhë + fletë dimri të kuqe; F: bisht i kuq në pëllëmbë argjendi + dimër i kuq; G: bishti i kuq në kurorën e brokadës + strobe të kuqe; H: bisht i kuq në të gjelbër të kuq + strobe të bardha; I: bishti i gjelbër në pëllëmbën e kuqe dhe jeshile + krizat.
hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: i përbërë

Size: 960x360x159mm

Kalibri: 25 mm

Të shtëna: 320

NEC: 4000g

CBM: 0.083

Paketimi: 1/4

Produktet e paraqitura

CLE4532
CLE4532
CLE4532
Pyetni>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Pyetni>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Pyetni>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Pyetni>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Pyetni>