Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU I BE-së>Kompleks

CLE4549
CLE4549

CLE4549

EMRI: Priston Tale

A: bishti i gjelbër në dahlias me shkëlqim blu dhe jeshil + të kuq; B: bishti i kuq në dahlias me blu dhe portokalli + vezullim të bardhë; C: bisht i gjelbër në dahlias me portokalli dhe jeshile + vezullim ari;


A: bisht i kuq me dahlia të kuqe; B: bisht i gjelbër me dahlia jeshile; C: shelg vezullues prej ari me bisht blu me dahlia blu;


Një shelg vezullues jeshil bisht jeshil me dahlia vjollcë; B: dahlia jeshile me bisht të kuq me shelg të kuq vezullues; C: shelg i bardhë vezullues me bisht blu me dahlia të kuqe; D: shelg vezullues prej ari me bisht jeshil me dahlia jeshile; E: dahlia e kuqe me bisht të kuq me vezullim të gjelbër;


A: shelg Ti-ari me bisht të kuq me vezullim të kuq; B: bisht i gjelbër me dahlia jeshile; C: bisht i kaltër greminë Ti-ari me blu qielli;

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: i përbërë

Size: 360x360x234mm

Kalibri: 30 mm

Të shtëna: 100

NEC: 1825g

CBM: 0.038

Paketimi: 1/4

Produktet e paraqitura

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Pyetni>
CLE4532
CLE4532
CLE4532
Pyetni>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Pyetni>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Pyetni>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Pyetni>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Pyetni>
CLE4529
CLE4529
CLE4529
Pyetni>
CLE4547
CLE4547
CLE4547
Pyetni>
CLE4546
CLE4546
CLE4546
Pyetni>
Goditje e fortë
Goditje e fortë
Goditje e fortë
Pyetni>
CLE4533
CLE4533
CLE4533
Pyetni>
CLE4552
CLE4552
CLE4552
Pyetni>