Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU I BE-së>Kompleks

VEPRIMI I VARDSHTIR
VEPRIMI I VARDSHTIR

Goditje e fortë

EMRI: Goditja e fortë

A: Bishti i kuq në margaritar të kuq me kripë; B: Bishti jeshil në margaritar të gjelbër me kripë; C: Bishti i verdhë në margaritar të verdhë me kripa; D: Bishti blu në blu deti me kripëra; E: Bisht i purpurt deri tek perla vjollcë me kripa; F: Bisht limoni në margaritar limoni me kripë.

A: Bishti i kuq në margaritar të kuq me kripë; B: Bishti jeshil në margaritar të gjelbër me kripë; C: Bishti i verdhë në margaritar të verdhë me kripa; D: Bishti blu në blu deti me kripëra; E: Bisht i purpurt deri tek perla vjollcë me kripa; F: Bisht limoni në margaritar limoni me kripë.

A: Bisht argjendi që vërtitet në margaritar të kuq me kripë; B: Bisht argjendi që rrotullohet në margaritar të gjelbër me kripë; C: Bisht argjendi që rrotullohet në margaritar të verdhë me kripa; D: Bisht argjendi që vërtitet në margaritar blu deti me kripëra; E: Argjend që vërtitet në margaritar të purpurt me kripa; F: Bisht argjendi që rrotullohet tek perla e limonit me kripëra;

A: Bisht buqetë e kuqe në margaritar të kuq me kripa; B: Buzë kërcitëse bisht jeshile në margaritar të gjelbër me kripëra; C: Buqeta kërcitëse bishtin e verdhë në margaritar të verdhë me kripëra; D: Bishti kërcitës blu blu në blu deti me kripëra; E: fishkëllimë + tai i kuq në të kuq dhe jeshil me kripëra; F: fishkëllimë + bisht blu në det blu dhe të verdhë me kripa; G: fishkëllimë + bisht i gjelbër në vjollcë dhe limon me kripëra;
hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: i përbërë

Size: 575x300x184mm

Kalibri: 20 mm

Të shtëna: 181

NEC: 1405.3g

CBM: 0.045

Paketimi: 1/4

Produktet e paraqitura

CLE4543
CLE4543
CLE4543
Pyetni>
CLE4532
CLE4532
CLE4532
Pyetni>
CLE4541
CLE4541
CLE4541
Pyetni>
CLE4535
CLE4535
CLE4535
Pyetni>
CLE4530
CLE4530
CLE4530
Pyetni>
CLE4527
CLE4527
CLE4527
Pyetni>
CLE4529
CLE4529
CLE4529
Pyetni>
CLE4549
CLE4549
CLE4549
Pyetni>
CLE4547
CLE4547
CLE4547
Pyetni>
CLE4546
CLE4546
CLE4546
Pyetni>
CLE4533
CLE4533
CLE4533
Pyetni>