Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU I BE-së>artikuj të rinj

63
63

CL3503A

EMRI: Fluturat e pranverës

rrotulluese dhe nga ajri në të gjelbër

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: Risi

Madhësia: 153x68x20mm

Kalibri: 14x20x68mm

NEC: 6.5 g

CBM: 0.073

Paketimi: 36/6

Produktet e paraqitura

CL3503
CL3503
CL3503
Pyetni>
CL3526
CL3526
CL3526
Pyetni>
CL3543M
CL3543M
CL3543M
Pyetni>
CLE0574
CLE0574
CLE0574
Pyetni>
CLE0057
CLE0057
CLE0057
Pyetni>
CLE0058
CLE0058
CLE0058
Pyetni>
CLE0400
CLE0400
CLE0400
Pyetni>
CLE8022
CLE8022
CLE8022
Pyetni>
CLE8033
CLE8033
CLE8033
Pyetni>
CLE8034
CLE8034
CLE8034
Pyetni>
CLE0038
CLE0038
CLE0038
Pyetni>
CLE0052
CLE0052
CLE0052
Pyetni>
CLE3514
CLE3514
CLE3514
Pyetni>
CLE3515
CLE3515
CLE3515
Pyetni>
CLE3516
CLE3516
CLE3516
Pyetni>
CLE3550
CLE3550
CLE3550
Pyetni>