Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU I BE-së>artikuj të rinj

64.
64.

CL3526

EMRI: Fluturim gjatë natës

rrotulluese dhe nga ajri në të gjelbër

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: Risi

Madhësia: 140x98x20mm

Kalibri: 14x20x98mm

NEC: 7 g

CBM: 0.060

Paketimi: 36/6

Produktet e paraqitura

CL3503
CL3503
CL3503
Pyetni>
CL3526M
CL3526M
CL3526M
Pyetni>
CL3543
CL3543
CL3543
Pyetni>
CL3543M
CL3543M
CL3543M
Pyetni>
CLE0573
CLE0573
CLE0573
Pyetni>
CLE0574
CLE0574
CLE0574
Pyetni>
CLE0400
CLE0400
CLE0400
Pyetni>
CLE8022
CLE8022
CLE8022
Pyetni>
CLE8023
CLE8023
CLE8023
Pyetni>
CLE8037
CLE8037
CLE8037
Pyetni>
CLE8033
CLE8033
CLE8033
Pyetni>
CLE0515
CLE0515
CLE0515
Pyetni>
CLE0038
CLE0038
CLE0038
Pyetni>
CLE0052
CLE0052
CLE0052
Pyetni>
CLE3514
CLE3514
CLE3514
Pyetni>
CLE3551
CLE3551
CLE3551
Pyetni>