Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU I BE-së>artikuj të rinj

66
66

CL3543

EMRI: Zogu i Paqes

rrotulluese dhe nga ajri në të gjelbër

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: Risi

Madhësia: 155x98x19mm

Kalibri: 13x20x98mm

NEC: 7 g

CBM: 0.070

Paketimi: 36/6

Produktet e paraqitura

CL3503
CL3503
CL3503
Pyetni>
CL3503A
CL3503A
CL3503A
Pyetni>
CL3526
CL3526
CL3526
Pyetni>
CL3543M
CL3543M
CL3543M
Pyetni>
CLE0573
CLE0573
CLE0573
Pyetni>
CLE0575
CLE0575
CLE0575
Pyetni>
CLE0057
CLE0057
CLE0057
Pyetni>
CLE0058
CLE0058
CLE0058
Pyetni>
CLE0400
CLE0400
CLE0400
Pyetni>
CLE8037
CLE8037
CLE8037
Pyetni>
CLE8034
CLE8034
CLE8034
Pyetni>
CLE0038
CLE0038
CLE0038
Pyetni>
CLE0052
CLE0052
CLE0052
Pyetni>
CLE3514
CLE3514
CLE3514
Pyetni>
CLE3515
CLE3515
CLE3515
Pyetni>
CLE3550
CLE3550
CLE3550
Pyetni>