Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU SH.B.A.>PyroCubes të patentuar

CLA4604
CLA4604

CLA4604

EMRI: SHOQ EXRI EXTREME

Ky është 200Grami më i mirë që mund të keni ndonjëherë, të shtëna 29x4 në një set. Ndezjet, kurorat e brokadave dhe ngjyrat e ndryshme ndryshojnë me radhë për të pikturuar natën, së bashku me kërcitje të forta, 116 shkrepje me vlerë për t’u qëlluar.

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: PyroCubes 200gram

Madhësia: 150x125x125mm * 4 copë
Të shtëna: 29 * 4 copë = 116
CBM: 0.029  
Paketimi: 2/4
ADR: 1.4G / 0336


Produktet e paraqitura

CLA4600-1
CLA4600-1
CLA4600-1
Pyetni>
CLA4600-2
CLA4600-2
CLA4600-2
Pyetni>
CLA4600-3
CLA4600-3
CLA4600-3
Pyetni>
CLA4601-1
CLA4601-1
CLA4601-1
Pyetni>
CLA4601-2
CLA4601-2
CLA4601-2
Pyetni>
CLA4601-3
CLA4601-3
CLA4601-3
Pyetni>
CLA4601-4
CLA4601-4
CLA4601-4
Pyetni>
CLA4602-3
CLA4602-3
CLA4602-3
Pyetni>
CLA4603
CLA4603
CLA4603
Pyetni>
CLA4605
CLA4605
CLA4605
Pyetni>
CLA4635-1
CLA4635-1
CLA4635-1
Pyetni>
CLA4635-2
CLA4635-2
CLA4635-2
Pyetni>
CLA4635-3
CLA4635-3
CLA4635-3
Pyetni>
CLA4635-4
CLA4635-4
CLA4635-4
Pyetni>
CLA4636-1
CLA4636-1
CLA4636-1
Pyetni>
CLA4636-3
CLA4636-3
CLA4636-3
Pyetni>