Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>E RE PER NE

CLA4768
CLA4768

CLA4768 - STARTER PARTY - 31 SHOTS

EMRI : STARTER PARTY

Përgjigje: bishti i siguresës me dantella të kuqe&blu qielli+të bardhë; 

B: bashkoj bishtin me dantella jeshile dhe purpur + ari

C: kokë e kuqe kohë bisht shi

D: bashkoni bishtin në shelgje të kuqe në argjend

E: bashkoni bishtin me merimangat e argjendta + strobat e kuqe

F: bashkoni bishtin me merimangat e argjendta + strobat jeshile

G: kokë e gjelbër bisht chrys

H: bashkoni bishtin në shelgje të gjelbër në argjend

I: bashkoj bishtin në të kuqe jeshile të verdhë vjollcë+frymë foshnje

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: Përsëritës 350 gram

Madhësia: 260 * 290 * 170MM

Kalibri: 20mm/25MM/30MM

Shtënë: 31

NEC: 350 g

CBM: 0.0839

Paketimi: 6/1


Produktet e paraqitura

CLA4748
CLA4748
CLA4748
Pyetni>
CLA4736
CLA4736
CLA4736
Pyetni>
CLA4745
CLA4745
CLA4745
Pyetni>
CLA4759
CLA4759
CLA4759
Pyetni>
CLA4777
CLA4777
CLA4777
Pyetni>
CLA4792
CLA4792
CLA4792
Pyetni>
CLA4791
CLA4791
CLA4791
Pyetni>
CLA4789
CLA4789
CLA4789
Pyetni>
CLA4799 - SHPIRT JASHTË - 30 SHOTS - 350 GRAM
CLA4799 - SHPIRT JASHTË - 30 SHOTS - 350 GRAM
CLA4799 - SHPIRT JASHTË - 30 SHOTS - 350 GRAM
Pyetni>
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
Pyetni>
CLA4659 - BAD ASSS - 16 TË SHITUR
CLA4659 - BAD ASSS - 16 TË SHITUR
CLA4659 - BAD ASSS - 16 TË SHITUR
Pyetni>
CLA6003 - BLOW SKY-HIHH - 388 SHOTES
CLA6003 - BLOW SKY-HIHH - 388 SHOTES
CLA6003 - BLOW SKY-HIHH - 388 SHOTES
Pyetni>
CLA5045 - ZONË FUN
CLA5045 - ZONË FUN
CLA5045 - ZONË FUN
Pyetni>
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
Pyetni>
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
Pyetni>
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
Pyetni>