Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU SH.B.A.>Përsëritës 500Gram

86
86

AMERIKA E BARDHË - 25 SHITJE - 500 GRAM

EMRI: AMERIKA E BARDHË

Bozhure dhe kërcitje e bardhë me shkëlqim, shelgje të bardha vezulluese dhe krizantemë të mëdha argjendi.

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: përsëritës 500gramësh

Size: 250x250x225mm
Të shtëna: 25
CBM: 0.052 
Paketimi: 3/1
ADR: 1.4G / 0336

Produktet e paraqitura

CLA4642 - SJELE SHI - 77 SHTIJ - 500 GRAM
CLA4642 - SJELE SHI - 77 SHTIJ - 500 GRAM
CLA4642 - SJELE SHI - 77 SHTIJ - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4624
CLA4624
CLA4624
Pyetni>
CLA4632
CLA4632
CLA4632
Pyetni>
CLA4608
CLA4608
CLA4608
Pyetni>
CLA4609
CLA4609
CLA4609
Pyetni>
CLA4612
CLA4612
CLA4612
Pyetni>
CL1552
CL1552
CL1552
Pyetni>
CLA4627
CLA4627
CLA4627
Pyetni>
CLA4628
CLA4628
CLA4628
Pyetni>
CLA4722 - 2 MINUTA MEGA FENOMENALE - 64 SHËNDIME - 500 GRAM
CLA4722 - 2 MINUTA MEGA FENOMENALE - 64 SHËNDIME - 500 GRAM
CLA4722 - 2 MINUTA MEGA FENOMENALE - 64 SHËNDIME - 500 GRAM
Pyetni>
AMERIKA E KUQ - 25 SHTANI - 500 GRAM
AMERIKA E KUQ - 25 SHTANI - 500 GRAM
AMERIKA E KUQ - 25 SHTANI - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4711 - PUTHJE COBRA - 24 SHITJE - 500 GRAM
CLA4711 - PUTHJE COBRA - 24 SHITJE - 500 GRAM
CLA4711 - PUTHJE COBRA - 24 SHITJE - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4720 - WRATH - 15 SHOTS - 500GRAM
CLA4720 - WRATH - 15 SHOTS - 500GRAM
CLA4720 - WRATH - 15 SHOTS - 500GRAM
Pyetni>
CLA4716 - PATRIOT POWER - 9 SHOTS - 500GRAM
CLA4716 - PATRIOT POWER - 9 SHOTS - 500GRAM
CLA4716 - PATRIOT POWER - 9 SHOTS - 500GRAM
Pyetni>
CLA4732 - PILOT E KEQ - 20 SHOTAT - 500 GRAM
CLA4732 - PILOT E KEQ - 20 SHOTAT - 500 GRAM
CLA4732 - PILOT E KEQ - 20 SHOTAT - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4692 - BAND OF BROTHERS - 166 SHOTS - 500 GRAM
CLA4692 - BAND OF BROTHERS - 166 SHOTS - 500 GRAM
CLA4692 - BAND OF BROTHERS - 166 SHOTS - 500 GRAM
Pyetni>