Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU SH.B.A.>Përsëritës 500Gram

CLA4751
CLA4751

CLA4751 - UNAZAT SATURN - 12SHOTES

EMRI : UNAZAT SATURN - 12 SHOTES

unazë jeshile me dantella të kuqe, unazë e kuqe me dantella të verdhë, unazë blu me dantella argjendi.

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: Përsëritës 500 gram

Madhësia: 300X300X290MM

Kalibri: 50 mm

Shtënë: 12

NEC: 500 g

CBM: 0.11

Paketimi: 4/1


Produktet e paraqitura

CLA4639
CLA4639
CLA4639
Pyetni>
CLA4651 - TERMINATOR - 25 SHOTS - 500GRAM
CLA4651 - TERMINATOR - 25 SHOTS - 500GRAM
CLA4651 - TERMINATOR - 25 SHOTS - 500GRAM
Pyetni>
CLA4708 - JOLLY ROGER - 25 SHOTS - 500 GRAM
CLA4708 - JOLLY ROGER - 25 SHOTS - 500 GRAM
CLA4708 - JOLLY ROGER - 25 SHOTS - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4626 - GERONIMO - 20 SHOTS - 500GRAM
CLA4626 - GERONIMO - 20 SHOTS - 500GRAM
CLA4626 - GERONIMO - 20 SHOTS - 500GRAM
Pyetni>
CLA4624
CLA4624
CLA4624
Pyetni>
CLA4631
CLA4631
CLA4631
Pyetni>
CLA4613
CLA4613
CLA4613
Pyetni>
CLA4718 - E GJELBËR - 25 SHOTS - 500 GRAM
CLA4718 - E GJELBËR - 25 SHOTS - 500 GRAM
CLA4718 - E GJELBËR - 25 SHOTS - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4711 - PUTHJE COBRA - 24 SHITJE - 500 GRAM
CLA4711 - PUTHJE COBRA - 24 SHITJE - 500 GRAM
CLA4711 - PUTHJE COBRA - 24 SHITJE - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4700 - DEM ulur - 15 SHOTAT - 500 GRAM
CLA4700 - DEM ulur - 15 SHOTAT - 500 GRAM
CLA4700 - DEM ulur - 15 SHOTAT - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 SHOTS - 500 GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 SHOTS - 500 GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 SHOTS - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
Pyetni>
CLA4645 - BAJERË TË GJITHSHËM QË ËSHTË SHKURT - 25 SHËNIM
CLA4645 - BAJERË TË GJITHSHËM QË ËSHTË SHKURT - 25 SHËNIM
CLA4645 - BAJERË TË GJITHSHËM QË ËSHTË SHKURT - 25 SHËNIM
Pyetni>
CLA4770 - ROMANCA E VDEKUR - 9 TË shtëna
CLA4770 - ROMANCA E VDEKUR - 9 TË shtëna
CLA4770 - ROMANCA E VDEKUR - 9 TË shtëna
Pyetni>
CLA4772 - GARA DHE VËRTIM - 9 TË GJITHA
CLA4772 - GARA DHE VËRTIM - 9 TË GJITHA
CLA4772 - GARA DHE VËRTIM - 9 TË GJITHA
Pyetni>
CLA4767 - MEGA BOMB 3 MINUTAVE - 73 SHKËNA
CLA4767 - MEGA BOMB 3 MINUTAVE - 73 SHKËNA
CLA4767 - MEGA BOMB 3 MINUTAVE - 73 SHKËNA
Pyetni>