Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>E RE PER NE

CLA4772
CLA4772

CLA4772 - INTERIM DHE VËRTIM - 9 TË shtëna

EMRI: INTERIM DHE VËRTIM

palme e kuqe dhe jeshile + strobë e bardhë,

shelgje kërcitëse+shelg i kuq vezullues+strob i kuq,

valë e artë në të kuqe + kërcitje

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: Përsëritës 500 gram

Madhësia: 300X300X275MM

Kalibri: 38 mm

Shtënë: 9

NEC: 500 g

CBM: 0.058

Paketimi: 2/1


Produktet e paraqitura

CLA4747
CLA4747
CLA4747
Pyetni>
CLA4749
CLA4749
CLA4749
Pyetni>
CLA4752
CLA4752
CLA4752
Pyetni>
CLA4757
CLA4757
CLA4757
Pyetni>
CLA4791
CLA4791
CLA4791
Pyetni>
CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 SHOTS - 350 GRAM
CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 SHOTS - 350 GRAM
CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 SHOTS - 350 GRAM
Pyetni>
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 SHOTS
Pyetni>
CLA4803 - E DYTË ME ASNJË - 25 POSHTË
CLA4803 - E DYTË ME ASNJË - 25 POSHTË
CLA4803 - E DYTË ME ASNJË - 25 POSHTË
Pyetni>
CLA4807 - EYE CINDY - 16SHOTS
CLA4807 - EYE CINDY - 16SHOTS
CLA4807 - EYE CINDY - 16SHOTS
Pyetni>
CLA4808 - EYE CANDY - 16SHOTS
CLA4808 - EYE CANDY - 16SHOTS
CLA4808 - EYE CANDY - 16SHOTS
Pyetni>
CLA5045 - ZONË FUN
CLA5045 - ZONË FUN
CLA5045 - ZONË FUN
Pyetni>
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
Pyetni>
CLA5041 - Slotet e FITUESVE
CLA5041 - Slotet e FITUESVE
CLA5041 - Slotet e FITUESVE
Pyetni>
CLA4768 - STARTER PARTY - 31 SHOTS
CLA4768 - STARTER PARTY - 31 SHOTS
CLA4768 - STARTER PARTY - 31 SHOTS
Pyetni>
CLA4765 - ZJARRI SNAJPER - 76 KIRË
CLA4765 - ZJARRI SNAJPER - 76 KIRË
CLA4765 - ZJARRI SNAJPER - 76 KIRË
Pyetni>
CLA4767 - VRASËS SERIK - 73 SHKËNA
CLA4767 - VRASËS SERIK - 73 SHKËNA
CLA4767 - VRASËS SERIK - 73 SHKËNA
Pyetni>