Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>TREGU SH.B.A.>Përsëritës 500Gram

CLA4786
CLA4786

CLA4786 - LOL - 30 SHOTS

EMRI: LOL

bisht tigri i kuq palme

bisht i kuq i palmës te kurora e mbretit të brokadës+e kuqe dhe jeshile dhe blu

bisht i artë palme pështyj strobes kuqe

bishti i palmës së artë në palmë ti-artë+portokalli&jeshile&vjollcë

bisht jeshil pështyj gjethe të kuqe& jeshile

bisht jeshil deri te shelgjet me lule argjendi+strobat e kuqe dhe jeshile

hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: Përsëritës 500 gram

Madhësia: 335x325x215MM

Kalibri: 20 mm / 30 mm

Shtënë: 30

NEC: 500 g

CBM: 0.054

Paketimi: 2/1


Produktet e paraqitura

CLA4638
CLA4638
CLA4638
Pyetni>
SHKO Maniak
SHKO Maniak
SHKO Maniak
Pyetni>
CLA4642 - SJELE SHI - 77 SHTIJ - 500 GRAM
CLA4642 - SJELE SHI - 77 SHTIJ - 500 GRAM
CLA4642 - SJELE SHI - 77 SHTIJ - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4634
CLA4634
CLA4634
Pyetni>
NJËQUES TORNADO
NJËQUES TORNADO
NJËQUES TORNADO
Pyetni>
CLA4631
CLA4631
CLA4631
Pyetni>
CLA4612
CLA4612
CLA4612
Pyetni>
CLA4613
CLA4613
CLA4613
Pyetni>
CLA4722 - 2 MINUTA MEGA FENOMENALE - 64 SHËNDIME - 500 GRAM
CLA4722 - 2 MINUTA MEGA FENOMENALE - 64 SHËNDIME - 500 GRAM
CLA4722 - 2 MINUTA MEGA FENOMENALE - 64 SHËNDIME - 500 GRAM
Pyetni>
1 MINUTE MË SHUMË MEGA SHOW - 64 SHTIJ - 500 GRAM
1 MINUTE MË SHUMË MEGA SHOW - 64 SHTIJ - 500 GRAM
1 MINUTE MË SHUMË MEGA SHOW - 64 SHTIJ - 500 GRAM
Pyetni>
PORTOKALLI - 25 SHOTS - 500GRAM
PORTOKALLI - 25 SHOTS - 500GRAM
PORTOKALLI - 25 SHOTS - 500GRAM
Pyetni>
CLA4703 - JACKPOT - 12 SHITJE - 500 GRAM
CLA4703 - JACKPOT - 12 SHITJE - 500 GRAM
CLA4703 - JACKPOT - 12 SHITJE - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4732 - PILOT E KEQ - 20 SHOTAT - 500 GRAM
CLA4732 - PILOT E KEQ - 20 SHOTAT - 500 GRAM
CLA4732 - PILOT E KEQ - 20 SHOTAT - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4696 - MACJA QESHTARE - 26 SHTINA - 500 GRAM
CLA4696 - MACJA QESHTARE - 26 SHTINA - 500 GRAM
CLA4696 - MACJA QESHTARE - 26 SHTINA - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4781 - INVAZION JAMAICAN - 41 SHITJE - 500 GRAM
CLA4781 - INVAZION JAMAICAN - 41 SHITJE - 500 GRAM
CLA4781 - INVAZION JAMAICAN - 41 SHITJE - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
Pyetni>