Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkte>E RE PER NE

CLA4802
CLA4802

CLA4802 - GJUATI I BULERIVE - 22 SHOTAT

EMRI: GJUATI I BOUNTY

Përgjigje: bisht i kuq në kurorë brokadë në strobë blu+të bardhë 

B: bishti blu deri tek peshqit kërcitës+të argjendtë 

C: bisht i kuq deri te shelgjet e argjendta+kuqja dhe bluja

D: bisht tigri i palmës së argjendtë

E: bisht jeshil në palmë argjendi + shi yll


hetim Tani

Detajet e produktit

Lloji: Përsëritës 200 gram

Madhësia: 120x136x150MM

Kalibri: 20mm/25MM

Shtënë: 22

NEC: 200 g

CBM: 0.053

Paketimi: 18/1


Produktet e paraqitura

CLA4747
CLA4747
CLA4747
Pyetni>
CLA4750
CLA4750
CLA4750
Pyetni>
CLA4742
CLA4742
CLA4742
Pyetni>
CLA4758
CLA4758
CLA4758
Pyetni>
CLA4753
CLA4753
CLA4753
Pyetni>
CLA4780
CLA4780
CLA4780
Pyetni>
CLA4791
CLA4791
CLA4791
Pyetni>
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 SHOTS - 500 GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 SHOTS - 500 GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 SHOTS - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4798 - DUAL SHOT - 20 SHOTS - 350GRAM
CLA4798 - DUAL SHOT - 20 SHOTS - 350GRAM
CLA4798 - DUAL SHOT - 20 SHOTS - 350GRAM
Pyetni>
CLA4790 - SYTË JASHTË - 20 SHOTS - 500 GRAM
CLA4790 - SYTË JASHTË - 20 SHOTS - 500 GRAM
CLA4790 - SYTË JASHTË - 20 SHOTS - 500 GRAM
Pyetni>
CLA4799 - SHPIRT JASHTË - 30 SHOTS - 350 GRAM
CLA4799 - SHPIRT JASHTË - 30 SHOTS - 350 GRAM
CLA4799 - SHPIRT JASHTË - 30 SHOTS - 350 GRAM
Pyetni>
CLA4808 - EYE CANDY - 16SHOTS
CLA4808 - EYE CANDY - 16SHOTS
CLA4808 - EYE CANDY - 16SHOTS
Pyetni>
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
Pyetni>
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 SHOTS
Pyetni>
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 SHOTS
Pyetni>
CLA4776 - WAARHAWK - 186 SHITJE
CLA4776 - WAARHAWK - 186 SHITJE
CLA4776 - WAARHAWK - 186 SHITJE
Pyetni>