sadaya Kategori
EN

Imah>produk>1.4G PRO ITEM

CLA14001-2
CLA14001-2

CLA41001- 30MM 49 némbak jajan

Ngaran: 1.4G PRO

Buntut bulao kana warna neon anu éndah dugi ka kembang pérak ageung.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 1000Gram Repeater

Ukuran: 255x255x225MM

Haliber: 30 MM

Ditémbak: 49

NEC: 1000 g

CBM: 0.053

Paking: 3/1


produk diulas

CLA41004- 30MM 42 némbak kueh kipas
CLA41004- 30MM 42 némbak kueh kipas
CLA41004- 30MM 42 némbak kueh kipas
Taroskeun>