sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b10-4
b10-4

CLE4052

NAMA : POWER SHOCK

A: sekering buntut ka brocade makuta béntang biru,

B: sekering buntut ka brocade makuta béntang beureum,

C: sekering buntut ka brocade makuta béntang héjo,

D: sekering buntut ka brocade makuta béntang ungu,

E: sekering buntut ka brocade makuta crackling.


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: POWER SHOCK

Ukuran: 275X275X300 mm

Haliber: 48 mm
Ditémbak: 25

NEC: 875g
CBM: 0.056
Paking: 2/1
ADR: 1.3G / 0335