sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b10-1
b10-1

CLE4213

NAMA : THE STRENGTH

A: keresek pérak nepi ka konéng héjo B: keresek sutra emas nepi ka wungu biru

C:buntut beureum kana makuta brokat sareng glitter beureum D:buntut héjo kana makuta brokat sareng glitter héjo


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: THE STRENGTH

Ukuran: 150x125 mm

Haliber: 25 mm
Némbak: 10

NEC: 251.1g
CBM: 0.052
Paking: 18/1
ADR: 1.3G / 0335