sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b8-4
b8-4

CLE4220

NAMA : HOOLIGAN

A: buntut palem beureum nepi ka ti-guntur jeung beureum.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: HOOLIGAN

Ukuran: 96x96x120 mm

Haliber: 20 mm
Némbak: 16

NEC: 96g
CBM: 0.033
Paking: 24/1
ADR: 1.3G / 0335