sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b6-7
b6-7

CLE4239

NAME : Skull's Whisper

A:bouquet of crackling chrys to crackling+chrys; to display 4 layers.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: batré tina tabung shot

Ukuran: 420x260x225mm

Kaliber: 30mm

Némbak: 49

NEC: 980 g

CBM: 0.059

Paking: 2/1