sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b8-3
b8-3

CLE4252

NAMA : GUARD HIPPO

A:Buntut palem Beureum nepi ka hujan béntang korma pérak kalawan glitter beureum,B:Buntut palem emas nepi ka palem emas kalawan glitter emas,C:buntut palem beureum kana bor pérak kalawan glitter beureum,D:buntut palem beureum kalawan dahlia beureum,F:beureum buntut lontar ka dahlia bulao,G: buntut emas ka willow emas jeung dahlia biru, H: buntut beureum willow emas jeung glitter beureum, I: buntut biru nepi ka willow emas.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: GUARD HIPPO

Ukuran: 336x300x225 mm

Caliber:25mm/30mm
Némbak: 77

NEC: 996g
CBM: 0.056
Paking: 2/1
ADR: 1.3G / 0335