sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b8-7
b8-7

CLE4253

NAMA: DIGGER EMAS

.A: sekering buntut ka emas lontar+emas chrys B: sekering buntut ka oranyeu+bodas strobe

C: sekering buntut kana brocade makuta + hujan waktos D: sekering buntut ka ungu + strobe bodas .

A jeung C silih ganti.


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: GOLONG EMAS

Ukuran: 240x240x120 mm

Haliber: 20 mm
Némbak: 100

NEC: 490g
CBM: 0.05
Paking: 6/1
ADR: 1.3G / 0335